Life design

Stijl is goed, charisma is beter. We maken gebouwen die er staan, die karakter uitstralen, zelfzeker en tijdloos zijn.

Aanpak

Duurzame partner

Opdrachtgevers verlangen steeds meer van architecten en van hun investering in vastgoed. Naast het technische eisenpakket, de strengere regels en normen en het groeiend belang van de esthetische kwaliteit, wordt ook de economische dimensie van architectuur doorslaggevend. Het gaat niet louter meer over bouwen, de architect moet het hele plaatje doen kloppen. Het efficiënt inzetten van middelen en ruimte is een belangrijke parameter. Het laten samenvloeien van economie en ecologie bestendigt de duurzaamheid en haalbaarheid van het project.

Medewerkers

Ontwerpen is een team project. Vanaf de eerste schetsen werken we nauw samen met de stabiliteitsingenieur en een bureau technieken. Onze medewerkers en ontwerpers kiezen we zorgvuldig uit. Iedereen heeft een functie binnen ons kantoor die aansluit bij zijn of haar talenten. Zo hebben we projectleiders, designers, calculators (uitwerking van lastenboek en meetstaat), tekenaars en werfleiders. Ons team krijgt de kans zich verder te ontwikkelen via ervaring en concrete opleidingen.

Uw plan in uitvoering

Onze ervaren werfleiders staan in voor de correcte uitvoering van de ontwerpplannen. Naast een doorgedreven werfopvolging houden zij ook de planning en het budget nauw in het oog. Voor de opdrachtgever vormen onze werfleiders een onmisbaar aanspreekpunt.

Project in de kijker

Nieuw gemeenschapscentrum verbindt oud en nieuw.

ontdek Meer projecten

Service in elke discipline

Uitblinken in multidisciplinair samenwerken is onze missie. Daarom investeren we in experts. Met hun skills werken we elk aspect van uw architectuurproject nauwgezet uit. Ook voor technische studies werken we samen met enkele vaste partners.

Coördinatie van de veiligheid

EPB

Infrastructuur

Technieken

Stabiliteit

Architectuur

Interieur