Work design

Gebouwen waarin gewerkt wordt, waar dingen binnenkomen en buitengaan, die werken met hun ondernemingen en die ontworpen zijn om mettertijd te evolueren en uit te breiden.

Onze meerwaarde

Hoger rendement

Iedereen wil groeien. Daarom analyseren we uitgebreid uw behoeftes en optimaliseren we uw bedrijfsflows. Dit leidt tot een duurzaam en efficiënt plan en een verhoging van uw marge.

Tevreden werknemers

Gemotiveerde medewerkers zijn de drijvende kracht van een succesvolle onderneming. We zorgen voor een aangename werkomgeving, kiezen voor de juiste materialen, de meest functionele afwerkingen en een gezond binnenklimaat.

Kosten besparen

Vanaf het ontwerp houden we rekening met laag energieverbruik en duurzaamheid. Onze aandacht gaat naar kwalitatieve materialen en perfect afgewerkte details. Zo zijn onze gebouwen aangepast aan intensief langdurig gebruik en genieten ze een zuinig onderhoud.

Hoe werken we?

Een uitgebreide analyse

Om te beginnen maken we een diepgaande analyse van uw bedrijf. Met een verfrissende, externe blik bestuderen we uw methodes en stellen ze in vraag waar nodig. Zo brengen we uw werkproces in kaart.

Een plan dat uw noden invult

Voor het ontwerp vertrekken we van de ideale situatie die we bijsturen volgens de context, regelgeving en technische mogelijkheden en aangepast aan de specifieke behoeften, beschikbare ruimte en financiële draagkracht. Om het financiële en economische klimaat van groeiende ondernemingen af te toetsen werken we vaak vooraf een ingenieus masterplan uit, dat aanzet geeft of kan geven voor de verdere opdracht.

Project in de kijker

Ambitieus project voor de grootste koperproducent.

ontdek Meer projecten

Expertise in uw sector

Bedrijfsgebouwen, kantoren, productiegebouwen, opslagruimte en magazijnen, voedingsverwerkingsgebouwen, frigo's, koelcellen en diepvriesgebouwen, vlees-en visverwerking, en groenten- en fruitdistributie.

GDesign Architecten combineert esthetiek en vormgeving met uitstekende interne flows.

Luc Verhulst - CEO -

Q-Food NV

Service in elke discipline

Uitblinken in multidisciplinair samenwerken is onze missie. Daarom investeren we in experts. Met hun skills werken we elk aspect van uw architectuurproject nauwgezet uit. Ook voor technische studies werken we samen met enkele vaste partners.

Coördinatie van de veiligheid

EPB

Infrastructuur

Milieu

Stabiliteit

Architectuur

Interieur

Kanaal Z - PG

Het ontwerp van een bedrijfsgebouw berust op een specifieke aanpak met focus op proces-flows, duurzaamheid en de werkomgeving. Tendensen in de industriële architectuur.