Work design

Onze realisaties:

Geyskens Delikatessen vertrouwde op de kennis van GDesign Architecten voor het ontwerpen van hun nieuwe gebouw.

Voeding

Beringen

De bouw van een nieuw complex waar zowel de groothandelsactiviteit van Geyskens Delikatessen als de productieactiviteit van Astraco in worden verenigd.

De samenwerking met GDesign verliep vlot en constructief. Afspraken werden steeds nagekomen, opvolging van de werf gebeurde stipt. Hun inbreng was een duidelijke en "gesmaakte" meerwaarde.

Johnny Wijsmans - gewezen zaakvoerder -

Geyskens Delikatessen

Geyskens Delikatessen in Beringen is een steeds groeiende speciaalzaak in verfijnde voedingswaren voor horeca, instellingskeukens, bedrijfsrestaurants en cateraars. Het aanbod omvat zowel verse, diepvries als droge producten. Door het steeds uitbreidend assortiment en het aanbieden van nieuwe diensten drongen nieuwe installaties zich op. Hiervoor deden zij beroep op GDesign. Dat resulteerde in deze nieuwbouw van 3.250 m2, met koelcellen, diepvrieshal, sorteer-, opslag-, en verpakkingsruimte. Daarnaast nog kantoren, vergaderzalen en de nodige faciliteiten voor de werknemers.

De uitdaging was groot. De verwerking en distributie van gekoelde en niet-gekoelde producten in combinatie met diepvriestoepassingen vereiste een uiterst doordachte aanpak van de interne flows en handelingen. Bovendien vraagt een integratie van productie met distributie nog bijkomende voorschriften en normen. Zo hebben we gescheiden trajecten voorzien voor de gekoelde en niet-gekoelde verwerking, tot zelfs aparte ingangen voor het personeel van de kantoren en de productieruimten.

Zeker in de voedingssector denken we aan het milieu. We pasten dus heel wat milieuvriendelijke oplossingen toe in de nieuwbouw waaronder doorgedreven isolatie en warmterecuperatie van de koelinstallatie voor de productie van warm water en verwarming van het gebouw.

Multidisciplinaire aanpak

Uw architectuurproject benaderen we vanuit alle invalshoeken tegelijk: van sectorkennis en artistieke creatie tot engineering en materiaalexpertise. Zo creëren we voor u een gebouw dat uitblinkt op elk niveau.

Laatste referenties