Referenties
Onze jarenlange expertise resulteerde al in talrijke realisaties die esthetiek en technisch vernuft combineren. Ontdek het vooral zelf:
Uitbreiding en verbouwing van een groentenverwerkend bedrijf te Asse.
Uitwerken en aanpassen van de productieruimtes van Delhaize Heverlee en Brussel.
Verbouwing van een distributiebedrijf in voedingsproducten te Ternat.
Uitbreiding en verbouwing van een bedrijf in natuurvoeding te Temse.
In 2007 werd er beroep gedaan op GDesign Architecten voor de uitbreiding van de productieruimte en de kreeftbakken.
In 2014 werd er opnieuw beroep gedaan op GDesign Architecten voor de uitbreiding van het sociaal blok.
Van ingrediënten tot afbakproducten tot kant-en-klaar, CSM Bakery Solutions bedient retail en Foodservice markten.
Voor de uitbreiding en de grondige verbouwing van het bestaande slachthuis, deed Covameat beroep op de uitgebreide ervaring van GDesign Architecten. De verschillende uitbreidingen en verbouwingen op de site werden uitgevoerd met duurzame materialen gangbaar in de voedingssector die esthetisch aansluiten bij de aanwezige gebouwen op het terrein.
Analyse van ruimtebehoefte en bouw van nieuwe productiefaciliteiten en kantoren te Mechelen.
Ceval bakt al meer dan 35jaar gezonde en lekkere koekjes. GDesign Architecten is dan ook verheugd om geselecteerd te zijn voor de verbouwing van hun productie.
GDesign Architecten stond garant voor de verbouwing van een gedeelte van het bedrijf dat nu instaat voor de productie van prepare.
Gevelrenovatie van een Carrefour-vestiging te Tienen.
Ontwerp en uitwerking van een bedrijf met kantoorruimte binnen de contouren van een bestaande opslagloods.
Bonduelle Northern Europe (voorheen La Corbeille) deed al vaker beroep op de kennis van GDesign Architecten voor het aanpassen en verbouwen/uitbreiden van hun gebouwen. In hun opdracht volgde GDesign Architecten onder andere de productie eenheid groenten blik en bokalen, aanpassing van de appelmoeslijn en verwerking appel -kriek alsook de nieuwbouw van het opslagmagazijn.
Diverse kleine interne verbouwingen.
Verbouwing van een bestaand pand naar een foodsafe productieruimte voor het vervaardigen van bakkerijproducten.
De verbouwing van een café in Sint-Truiden.
Verbouwing van een café.
Uitbreiding van een chocoladeverwerkend bedrijf te Lokeren met 6000m2 nuttige productieruimte.
Sinds de oprichting in 1908 van beenhouwerij Walravens kent dit bedrijf een mooie groei. In 2012 doet Walravens een beroep op GDesign Architecten voor de verbouwing en uitbreiding van hun bedrijf.